Paper Gift Bag

Bungkus bungkus

Kantong Kado Kertas

Waktu Diterangkeun: Jumlah (Potongan) 1000- 5000> 5000 Est. Waktos (dinten) 15 Kanggo dirundingkeun Barang Nami Kertas Kado Kotak kanggo bahan Bahan papan Papan abu sareng kertas seni, kertas mewah, kertas kayu, kertas touch lemes Ukuran ukuran Custom ditampi Percetakan CMYK, Pantone, Proses warna Single Glossy & Matte lamination, lapisan UV, Spot UV, Embossing, Emas / pérak stamping format Karya Seni PDF, AI, CDR ETC Sampel waktos kalungguhan 5-7 dinten Produksi waktos waktos 15 dinten Metode Pengiriman Ku laut, Hawa ...

Hand-held Paper Gift Bag

Bungkus bungkus

Kantong Kado Kertas anu dicekel

Waktu Diterangkeun: Jumlah (Potongan) 1000- 5000> 5000 Est. Waktos (dinten) 12 15-20 dinten Barang Nami Barang Kantong Kertas Kado Kertas Bahan kertas Art, keretas kertas, keretas kayu, kertas touch lemes Ukuran ukuran Custom nampi Percetakan CMYK, Pantone, Proses warna Single Glossy & Matte lamination, palapis UV, Spot UV , Embossing, Emas / pérak Stamping format karya seni PDF, AI, CDR ETC Sampel waktos mingpin 5 dinten Produksi waktos Diterangkeun 12-15 dinten Kapal ...

Tentang Kami

Bungkus High End

Didirikeun taun 2008, HuaHeng International Packaging Co., Ltd. khusus pikeun produk bungkusan tinggi, khususna kotak kado anu kaku. Pabrik cabangna DongGuan QuanLang Packaging Co., Ltd. ogé diadegkeun dina 2019. Dina 10 taun ka pengker, urang salawasna taat kana hubungan jangka panjang sareng klien, nyayogikeun kelas munggaran sareng jasa lega. Kami senang kéngingkeun pangrojong sareng pujian anu teras-terasan ti klien di panjuru dunya. Ayeuna HuaHeng kalibet dina jasa pengemasan hiji titik tina konsép-desain-sampel-produksi-assembling kana logistik.

  • company img1
  • company img2
  • company img3