Tentang Kami

Profil Perusahaan

Didirikeun taun 2009, HuaHeng International Packaging Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional khusus dina percetakan kertas sareng bungkus. Éta ngagaduhan téknologi produksi lengkep sareng alat-alat prosés. Kusabab didirikeunna, kusabab konsép desain unik anu maju-maju, tim panilitian sareng pamekaran téknis anu kuat, sareng konsép jasa propésional anu perhatian, éta parantos ngempelkeun seueur kasus anu suksés sareng nyayogikeun jasa bungkusan kanggo 200+ perusahaan terkenal domestik.

Kami utamina ngiringan desain kemasan hiji-stop, panilitian sareng pamekaran, produksi kotak kualitas luhur, kotak kado, kotak karton, kotak PVC, kotak kristal, labél sareng paréntah. Kami ayana di ShenZhen kalayan transportasi anu merenah. Fokus kana inovasi bungkusan produk Solusi na ngajantenkeun penjualan produk langkung luhur sareng bisnis langkung kalapa, sareng komitmen pikeun nyayogikeun nasabah jasa satu-stop "R&D, proofing, produksi, sareng transportasi".

company img

Perusahaan Huaheng bangga janten asli, inovatif, motivasi sareng teras-terasan narékahan pikeun kaunggulan pikeun sadaya palanggan urang. Sistem produksi modéren, terintegrasi kami ngamungkinkeun urang nawiskeun palanggan pikeun produk kualitas anu hadé kalayan harga anu kalapa kalapa. Salaku tambahan pikeun ngajaga sababaraha peralatan anu serbaguna sareng fleksibel, kami langkung nekenkeun kana program R&D ku cara nyetél Pusat Desain. 75% produk kami dieksploitasi ku tim desain profesional kami. Unggal bulan aya produk anyar anu disarankeun pikeun rujukan pelanggan.

Klién anu kami damel ti HongKong, Singapura, Jepang, UAE, Rusia, Swédia, AS, Kanada, Italia, Bélgia, Spanyol, Austria etcs.

7
9
8

Perusahaan Huaheng teras-terasan nekenkeun iman bisnis tina "Sangat dihargaan, kualitas luhur, nangtung panjang", saterasna, urang fokus kana pangwangunan kualitas kontinyu, pamutahiran tetep fasilitas, perluasan ayana internasional, sareng nyayogikeun nilai-nilai anu hadé pikeun ningkatkeun margina kauntungan pelanggan.

Kami yakin yén alat anu canggih mastikeun kualitas anu saé, sareng tim profesional ngiringan jasa kualitas! Kami yakin yén di masarakat kalapa ieu dicirikeun ku "kecepatan tinggi, efisiensi tinggi sareng kualitas luhur", anjeun gaduh akselerasi anu luar biasa sareng kualitas anu luar biasa.

Budaya Perusahaan

99

Shenzhen Huaheng Gaosheng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd. parantos teras-terasan nuturkeun prinsip "kualitas, reputasi heula" sareng teras nuturkeun konsép pelanggan heula sareng inovasi. Kami nungtut diri sorangan ku kaunggulan kualitas anu saé, harga murah sareng pangiriman gancang, sareng dina waktos anu sami nyumponan sarat bungkusan sareng percetakan internasional, anu ngajantenkeun urang dipercaya pisan ku palanggan énggal sareng lami! Éta ogé ngamungkinkeun pasar bisnis perusahaan ngagaduhan ékspansi anu langkung ageung. Ayeuna palanggan kami aya di langkung ti 30 propinsi, kotamadya sareng daérah otonom, bahkan wilayah Hong Kong, Macao sareng Taiwan. Produk kami parantos dijual ka langkung ti 30 nagara sareng daérah di panjuru dunya. Pilih kami, kami pasti bakal ngabuktikeun yén pilihan anjeun leres.

kauntungan parusahaan

1. Shenzhen Huaheng Gaosheng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd. ngagunakeun bahan panyalindungan lingkungan héjo anu saé pikeun ngajantenkeun kotak bungkus plastik urang nganggo-tahan, ledakan-buktina kuat, ngagurilap sareng transparan, sareng ampir sampurna. Sababaraha pamariksaan kualitas internal ngadalikeun kualitas produk tina sumberna pikeun mastikeun épisiénsi produksi; kaluaran bulanan produk konvensional dina kotak anu cocog tiasa ngahontal ampir 2 juta, sareng alat-alatna langkung lengkep. Éta ogé nyayogikeun panas, pérak panas, warna logam, matte sareng kaén Rupa-rupa épék percetakan khusus, sapertos sisikian, sisikian kai sareng sisikian kulit, ngajantenkeun desain bungkus palanggan sacara éndah ditepikeun.

2. Éta ngagaduhan daérah pepelakan mandiri ampir 5500 méter pasagi, parantos lulus sertifikasi nomer sertifikasi pamasok, ngagaduhan tanaga manajemén anu lengkep, kakuatan téknis anu kuat, panilitian kotak kemasan profesional sareng pamekaran sareng desain, sareng ngagaduhan departemen pembuatan piring CTP . Perusahaan merhatoskeun pamilihan produk sareng ngadopsi bahan anu ramah lingkungan. Bahan produk parantos lulus sababaraha sertifikasi kualifikasi, sareng kualitasna dijamin. Desain gratis sareng proofing gratis tiasa disayogikeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén pikeun bungkusan bungkus.

company pic

3. Perusahaan ngenalkeun peralatan produksi teknologi tinggi sareng metode uji coba teknologi tinggi; ngadopsi sistem PLC anu tiasa diprogram anu canggih, prosedur kontrol sirkuit saderhana, pangropéa anu gampang. Sareng mérek anyar impor peralatan percetakan Jerman diimpor ti luar negeri, mesin cetak, mesin paéh, mesin gluing, mesin stamping panas, mesin gluing otomatis kotak semi otomatis sareng otomatis, mesin kertas otomatis, mesin cetak layar, mesin percetakan UV sareng anu sanés pakakas, fasilitas pendukung lengkep. Produksi langkung gancang, pangiriman langkung waktos, sareng produk langkung lengkep.

4. Ti desain, produksi, percetakan, post-processing, dugi ka pangiriman, kami nerapkeun jasa one-stop, sistem manajemen pelanggan anu lengkep, jaminan purna jual, ti desain produk, manajemén produksi, manajemen jadwal, manajemén logistik sareng layanan purna jual manajemén. Dina hal nyayogikeun palayanan ka palanggan, sareng tiasa nyayogikeun palanggan sareng solusi bungkusan produk, tina ngabuktoskeun dugi ka produksi dugi ka taneman parantosan saentos.