Taros Kami

HuaHeng International Packaging Co., Ltd.

Alamat

F2 Building5, TongFuYu Industrial Park, komunitas Zhenmei, Area GuangMing, kota Shenzhen, GuangDong, Cina

Telepon

13927413176

86-755-85284131

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami