Kantong Kado Kertas anu dicekel

Pedaran pondok:

Bahan

Kertas seni, keretas mewah, keretas kai, kertas keuna lemes

Ukuranna

Ukuran khusus ditampi

Nyetak

CMYK, Pantone, Warna hiji


Detil Produk

Tanda Produk

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1000- 5000

> 5000

Est. Waktos (dinten)

12

15-20 dinten

Ngaran Barang

Kantong Kado Kertas anu dicekel

Bahan

Kertas seni, keretas mewah, keretas kai, kertas keuna lemes

Ukuranna

Ukuran khusus ditampi

Nyetak

CMYK, Pantone, Warna hiji

Prosés

Laminasi herang & Matte, palapis UV, Spot UV, Embossing, Stamping emas / pérak

Format karya seni

PDF, AI, CDR Jsb

Waktos lead sampel

5 dinten

Waktos Produksi Diterangkeun

12-15 poé

Métode Pengiriman

Ngalangkungan laut, Hawa atanapi express (DHL, UPS, FEDEX jst)

Urutan OEM

Ditampi

Bungkusan

Karton Ékspor Standar atanapi dumasar kana pamundut klién

Pamakéan

Pikeun baju, sapatu, hadiah, kantong bungkus sanésna

process
xiangqing2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami