Kumaha kotak bungkus dikembangkeun?

Kalayan pamekaran gancang industri modéren sareng paningkatan standar hirup jalma anu teras-terasan, paménta masarakat dina kotak bungkus bakal terus ningkat. Janten, konsumén ayeuna nempatkeun syarat anu langkung luhur pikeun kualitas kotak bungkus. Janten peryogi nerapkeun téknologi énggal dina prosés produksi, sareng teras-terasan ningkatkeun tingkat otomatisasi Alat-alat éta. Ngan nalika adaptasi kana parobihan anu énggal sareng nyumponan sarat pangguna anu bénten-bénten tiasa paking kotak perusahaan ningkatkeun daya saingna.

Éta kedah diuji ku pasar upami anjeun hoyong terang naha komoditi tiasa gaduh penjualan anu saé atanapi henteu. Bungkusan ngagaduhan peran anu penting pisan salami prosés pamasaran. Éta komunikasi sareng konsumén ku gambar unikna nyalira, ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun dina barang-barang anu mimiti ditingali. Nalika perekonomian pasar berkembang di Cina, seuseueurna konsumén janten langkung rasional. Ieu henteu ngan ukur nambahan kasusah tina penjualan produk, tapi ogé ngajantenkeun desain buleud bungkus janten tantangan anu teu acan pernah dilakukeun.

图片10

 

Kotak Kado Kertas

Kalayan kamajuan ékonomi sosial anu teras-terasan, kakuatan bertahap pasar industri modéren ogé ngarah kana kamekaran bungkus. Hoyong ngadamel produk nyalira menonjol ti balaréa, kotak bungkus laun janten konci pikeun pilihan. Jalma-jalma ngagunakeun cangkang bungkus pikeun nganyatakeun perasaanna, sareng kalayan ningkatna matérial sareng standar hirup spiritual, beuki seueur perhatian pikeun bungkus produk.

1. Nembongkeun bungkusan utama: bungkusan sudut pandang tina eusina tiasa ditingali ngalangkungan bungkus luar, anu beuki dipikaresep ku konsumén. Sanaos pangaruh ieu tiasa dihontal ngalangkungan lawang kardus, seueur pemasar mérek milih pikeun ngahontal tujuan ieu ku kombinasi bungkus-lebetkeun jandéla plastik dina struktur karton. Kardus sareng plastik bakal ngagaduhan kombinasi anu épéktip kapayunna.

2. Bahan bertekstur: Bahan bertekstur parantos terkenal pisan dina bungkus kosmétik. Tékstur sering dihasilkeun ku pola embossing dina salambar kertas. Nalika jalma-jalma angkat, aranjeunna mendakan yén éta némpél anu bénten tina kardus standar atanapi lemes. Sanaos pangaruh akhir tina ngagunakeun lemes atanapi matte langkung seueur, kaseueuran palanggan tetep resep pangaruh matte digabungkeun sareng bahan bertekstur.

图片11

 

Kotak Kertas Dicitak

3. Kedip-kedip sareng herang: Dina kotak bungkus kosmétik, bungkusan tina bahan kedip-kedip sareng bahan anu ngagurilap parantos mimiti kaciri pikeun ngahontal tujuan narik bola panon. Ink pangaruh khusus, cet sareng bahan logam ngiringan trend ieu. Pabrikan narékahan pikeun ngabédakeun produkna ngalangkungan inovasi ieu, tapi dina waktos anu sami merhatoskeun biaya. Ku alatan éta, cara pikeun ngahontal penampilan ieu sareng ngahémat biaya nyaéta ngagunakeun mangsi logam atanapi gloss dina nyetak. Peran minyak mutiara. Di pikahareupeun, urang bakal ningali kotak hiasan anu langkung mancung dina pasaran.

4. Wangun kotak bentukna anéh: Langkung seueur perusahaan peryogi bentuk kotak bungkus anu bénten-bénten, meryogikeun sababaraha parobihan anu ngalanggar tradisi tibatan bentuk konvensional. Parobihan anu kawilang énggal di daérah ieu nyaéta ngagunakeun suntik tutup cet palastik suntik.

Kalayan pamekaran gancang industri modéren sareng paningkatan standar hirup jalma anu teras-terasan, paménta masarakat pikeun bungkusan bungkus bakal terus ningkat.


Waktos Post: Sep-28-2020