Kantong Kado Kertas

Pedaran pondok:

Bahan Kertas seni, keretas mewah, keretas kai, kertas keuna lemes
Ukuranna Ukuran khusus ditampi
Nyetak CMYK, Pantone, Warna hiji

Detil Produk

Tanda Produk

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1000- 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Ngaran Barang Kertas Kado Kotak pikeun krim
Bahan Papan abu sareng kertas seni, kertas mewah, kertas bébas kai, kertas touch lemes
Ukuranna Ukuran khusus ditampi
Nyetak CMYK, Pantone, Warna hiji
Prosés Laminasi herang & Matte, palapis UV, Spot UV, Embossing, Stamping emas / pérak
Format karya seni PDF, AI, CDR Jsb
Waktos lead sampel 5-7 poé
Waktos Produksi Diterangkeun 15 dinten
Métode Pengiriman Ngalangkungan laut, Hawa atanapi express (DHL, UPS, FEDEX jst)
Urutan OEM Ditampi
Bungkusan Karton Ékspor Standar atanapi dumasar kana pamundut klién
Pamakéan Produk kosmétik
process
xiangqing2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami